Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 50 g Sahne
- 130 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 EL Pizzagewürz
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 Prise Pfeffer
- 200 g Nudeln, glutenfrei (Trockenprodukt)
- 100 g Blattspinat, TK, aufgetaut
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2326 kJ / 549 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 93 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Tomaten-Spinat-Nudeln
30 Min
Fusilli mit Frühlingsgemüse
45 Min
Paprikanudeln für Eilige
20 Min
Nudeln mit Bauernsauce
40 Min
Paprika-Zucchini-Pasta
30 Min
Spinat-Nudeln mit Muskatsahne
30 Min
Tomatennudeln mit Spinat
35 Min
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35 Min
Spaghetti alla "Norma"
35 Min
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40 Min
Champignon-Spinat-Nudeln
30 Min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 Min