Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di peperoni, puliti e a pezzi (3 cm)
- 2 cipolle medie a pezzi
- 3 - 4 filetti di acciuga sott'olio
- 10 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1 peperoncino piccante fresco (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 18.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55min
Pesto di peperoni Padrón
4h 15min
Pesto di melanzane
10 min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 min
Crema di melanzane e peperoncini
35min
Pesto light basilico e noci
10 min
Salsa peperoni rossi e mele
35min
Salsa aurora (besciamella al pomodoro)
15min
Composta di melanzane e peperoni
1 Std. 45 Min
Pesto di nocciole
10 min