Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di peperoni, puliti e a pezzi (3 cm)
- 2 cipolle medie a pezzi
- 3 - 4 filetti di acciuga sott'olio
- 10 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1 peperoncino piccante fresco (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 18.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pesto alla trapanese
20 Min
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50 Min
Pesto di rucola
10 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Pesto mandorle e basilico
10 Min
Calamarata con crema di peperoni
30 Min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 Min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2h
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1 Std. 30 Min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min
Pesto light basilico e noci
10 Min