Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di peperoni, puliti e a pezzi (3 cm)
- 2 cipolle medie a pezzi
- 3 - 4 filetti di acciuga sott'olio
- 10 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1 peperoncino piccante fresco (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 18.4 g
In Collections
Alternative recipes
Contorno di carote in agrodolce
1j
Pesto di melanzane
10 min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35 Min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Patè di peperoncini
30 min
Zucchine piccanti
55 Min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 min
Crema di melanzane e peperoncini
35 Min
Crema di melanzane
50 menit
Confettura di peperoncini piccanti
35 Min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min