Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di cipolle in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 250 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
or 1 dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Carbohydrates
- 2.7 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Fegato alla veneziana
35 min
Trippa all'empolese
1h 15min
Trippa alla trasteverina
45 min
Trippa in umido
1h 10min
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa alla romana
2h