Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di Emmental a pezzi
- 100 g di scamorza affumicata a pezzi
- ½ cipolla a fettine
- ½ scalogno
- 80 g di pancetta a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di patate, pelate e a fettine (0.5 cm)
- 400 g di polpa di zucca a fettine
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di latte
- 2 uova
- 20 g di burro
- pangrattato q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1606.8 kJ / 384 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Carbohydrates
- 20.2 g
- Fat
- 25.2 g
- Saturated Fat
- 10.5 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 764.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Polpette di melanzane
45 Min
Crocchette di cavolfiore in umido
1 Std. 30 Min
Plumcake salato con Emmental e spinaci
50 Min
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7 Std. 30 Min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Lasagne di zucca
1 Std.
Cocottine di fave
40min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Torta di riso cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h