![Cottura dei fagioli Cottura dei fagioli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d857f436-cf64-4ac0-be11-9250d344d87a/Derivates/037658c0-4141-4391-90ec-f8d619a3e1cf.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 212.5 kJ / 51 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 8.5 g
- Fat
- 0.4 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Fagioli in umido
1h 30min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Cottura del farro integrale
8 godz. 40 min
Zuppa di bietole
35min
Ceci in umido
1h 30min
Fagioli rossi in umido
1u. 20min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40 min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40 min
Riso integrale con bietole
1h 15 min
Cottura delle lenticchie
1h
Fagioli alla veneta
1h 30min
Cottura dei ceci
11h