Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta brioche
- 225 g di farina tipo 00 + q.b.
- 225 g di farina manitoba
- 80 g di zucchero
- 200 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco
- 75 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 1 bustina di vaniglia burbon in polvere
- 1 pizzico di sale
Pasta di cacao
- 45 g di albumi
- 80 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 20 g di fecola di patate
- 120 g di latte
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 15 g di burro
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo
- 2 cucchiai di latte
- 2 cucchiaini di zucchero a velo vanigliato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 598 kJ / 143 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Carbohydrates
- 23.7 g
- Fat
- 4.4 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Panettone gastronomico
26h
Barrette ai frutti di bosco e cioccolato bianco
1h 30 min
Piadina romagnola
15 min
Croissant ai wurstel ed Emmental (senza glutine)
2óra
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4h 45min
Fagottini al cioccolato
7h 45min
Cannoli al nocciolato
20 min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 Std.
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Sgaiozzi
3h 30 min
Ciambella speziata
45 min