Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 rouleaux de réglisse
- 450 g d'eau
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 2 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de porto rouge
- 6 figues sèches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 37 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras de canard
72h
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13j 30 menit
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 min
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55 min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13j 30 menit
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Sucre au romarin
5 Min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20 min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Bouchées boudin-pomme
1h 30 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min