Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
- 20 g de jus de citron
- 2 blancs d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 12.3 g
In Collections
Alternative recipes
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 Std. 15 Min
Mousse aux nectarines
2h 45min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Nincs értékelés
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Mousse légère fraise-groseille
2 Std. 15 Min
Pannacotta au melon
2 Std. 15 Min
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Soupe de melon au marsala
2 Std. 10 Min
Muffins à l'ananas
40 Min
Figues farcies
20 Min