![Foie gras d'oie à la truffe Foie gras d'oie à la truffe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DD32D150-28BF-47CB-A31F-B868513C0001/Derivates/6e6211b6-144f-4193-9474-9305512cfbf3.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
or 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1881 kJ / 450 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 47.5 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Cabillaud façon aïoli
1 Std.
Fondue savoyarde
25 Min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Terrine de canard
24h
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Foie gras de canard
72 Std.
Fondue savoyarde
15 Min
Aïoli traditionnel
10 min