Sugo al basilico

Sugo al basilico

4.8 495 ratings
Prep. 15 min
Total 1 h 10 min
5 porzioni

Ingredients

  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di cipolla
    30 g
  • di pomodori perino tipo San Marzano in quarti
    800 g
    800 g di polpa di pomodoro, tipo San Marzano in quarti
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
    4 - 5 rametti

Nutrition per 1 porzione

Calories 137.8 kcal / 576.5 kJ
Protein 1.6 g
Fat 12.2 g
Carbohydrates 6.9 g
Fibre 2.1 g
Saturated Fat 1.8 g
Sodium 707 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...