Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 bouteille de vin rouge
- 1 étoile de badiane
- 1 orange non traitée (le zeste et 1 quartier coupé en dés)
- 80 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 3 clous de girofle
- 10 grains de poivre noir
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- Nutrition
- per 1 verre
- Calories
- 535 kJ / 128 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 0 g
Alternative recipes
Bibeleskaes alsacien
25min
Punch pétillant à la clémentine et à la grenade
20min
Liqueur au café et à la cannelle
35min
Margarita
5min
Punch de Noël
2h 15 min.
Vin chaud aux agrumes
12u. 25min
Cidre chaud aux épices
20min
Vin blanc chaud
12u. 25min
Fondue savoyarde à la tomate
30min
Truffes au thé de Noël
3 Std. 25 Min
Vin blanc chaud à l'orange et aux épices
15min
Fondue savoyarde
15min