![Pain aux fruits secs et épices de Noël Pain aux fruits secs et épices de Noël](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8784293B-DACE-414B-AD20-3541EEE7AA43/Derivates/4588BC60-7BD9-43C2-929F-D92D63BBC3D0.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 g de beurre doux, pour le moule
- 100 g de pruneaux dénoyautés
- 100 g d'abricots secs dénoyautés
- 3 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 130 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 c. à café d'épices à pain d'épices
- 160 g d'amandes émondées
- 200 g cerneaux de noix
- 200 g de raisins secs
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1463 kJ / 348 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2 Std. 25 Min
Cookies à l'orange confite
35min
Amaretti aux abricots
30min
Stollen
3 godz. 45 min
Pain d'épices aux fruits secs
1 Std. 15 Min
Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)
1 Std. 10 Min
Scones salés à l'orange et au magret fumé
40 Min
Fridge cake de Noël
3 Std. 15 Min
Biscuits italiens aux fruits secs
35min
Pain aux châtaignes
3 godz. 45 min
Vanille Kipferl
35min
Cake aux fruits secs
2 Std.