Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 355 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 85 g di succo di limone, spremuto fresco
- 285 g di burro a pezzi
- 170 g di tuorli
- 75 g di uova
- 10 g di gelatina in polvere
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 17652 kJ / 4219 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 378 g
- Fat
- 294 g
In Collections
Alternative recipes
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Crema inglese
15min
Piccole lemon meringue pie
2 godz. 35 min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Salsa olandese
30min
Albumi montati a neve
5 min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3 Std.
Lemon curd
20min
Lime curd
20min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30min
Lemon meringue pie
3 Std.
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min