Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 355 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 85 g di succo di limone, spremuto fresco
- 285 g di burro a pezzi
- 170 g di tuorli
- 75 g di uova
- 10 g di gelatina in polvere
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 17652 kJ / 4219 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 378 g
- Fat
- 294 g
In Collections
Alternative recipes
Crema al caramello salato
1h 10min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crema inglese
15min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Lemon curd
20min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Bavarese al frutto della passione
3 Std.
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Piccole lemon meringue pie
2 godz. 35 min