Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 355 g di zucchero
- 20 g di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 85 g di succo di limone, spremuto fresco
- 285 g di burro a pezzi
- 170 g di tuorli
- 75 g di uova
- 10 g di gelatina in polvere
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 17652 kJ / 4219 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 378 g
- Fat
- 294 g
In Collections
Alternative recipes
Lemon curd
20 min
Salsa olandese
30 min
Crema inglese
15 menit
Albumi montati a neve
5 menit
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Lemon meringue pie
3h
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Crema al caramello salato
1 Std. 10 Min