Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di cipolle in quarti
- 400 g di pomodori maturi, in quarti e privati dei semi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti (3 cm)
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 cucchiaino di origano secco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 921 kJ / 220 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 18.1 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Ragù di salsiccia
1sa 15 dk
Sugo all'arrabbiata
20 min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40 min
Stoemp (purea di verdure)
35min
Salsa al pomodoro
40 min
Salsa al pomodoro
40 min
Salsa pomodoro e feta
10 Min
Rigatoni giganti ripieni su salsa di pomodoro
1h 30 min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40 min
Salsa di pomodori ciliegia
1h 30 min
Risotto con fegatini di pollo
40 min
Piselli in umido
1h 10 min