Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Polpette
- 60 g di mollica di pane secca
- 120 g di latte
- 40 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 150 g di salsiccia di maiale a tocchetti
- 2 cucchiai di prezzemolo tritato
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 1 pizzico di sale
Sugo
- 40 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 500 g di polpa di pomodoro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Carbohydrates
- 21.7 g
- Fat
- 23.8 g
In Collections
Alternative recipes
Patate ripiene su cipolle caramellate
1h 15 min
Contorno di carote in agrodolce
1u.
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo all'amatriciana
50min
Pollo in salsa ai funghi
50min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 Std. 5 Min
Lasagne all'amatriciana
2u.
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1h 45min
Polpette in salsa spagnola
1u.
Peperoni ripieni
1 Std. 5 Min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20min
Spezzatino alla salentina
3h 20min