Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla rossa in quarti
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 cucchiaini rasi di semi di finocchio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di pancetta affumicata
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di fave secche spezzate, ammollate in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 200 g di passata di pomodoro
- 800 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2008 kJ / 480 kcal
- Protein
- 28.2 g
- Carbohydrates
- 41.4 g
- Fat
- 23.6 g
- Fibre
- 5.6 g
In Collections
Alternative recipes
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1hod. 40min
Fave al guanciale
35 Min
Cavati con le fave
13h 20min
Zuppa di fave
50 Min
Zuppa di bietole
35 Min
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Piselli in umido
1 Std. 10 Min
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min