Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g di pomodori secchi
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 235 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
or 500 g di farina tipo 0 + q.b. - 1 cucchiaino di origano secco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1197 kJ / 286 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Pane alle olive
2h 20min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Attorcigliati al sale marino
3hod. 15min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Rosette
5h 20 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Pagnotta casereccia
5sa 10 dk