Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 175 g di birra stout (scura) a temperatura ambiente
-
10
g di lievito di birra fresco
or 150 g di lievito madre -
350
g di farina tipo 1
or 350 g di farina tipo 0 - 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di malto di orzo
or 1 cucchiaino di miele - 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Filone di sola semola
2h 50min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26h
Preimpasto per pane
24h 30 min
Ciabattine veloci
3h 10 min
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Pagnotta al rosmarino
3h 30 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4 godz.
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min