Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 175 g di birra stout (scura) a temperatura ambiente
-
10
g di lievito di birra fresco
or 150 g di lievito madre -
350
g di farina tipo 1
or 350 g di farina tipo 0 - 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di malto di orzo
or 1 cucchiaino di miele - 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Ciabattine veloci
3h 10min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pane australiano con burro dolce
45 min
Pane al latte con semi di papavero
1 godz. 40 min
Pane alla soia
3h 10min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Il pane di Altamura
4 Std.
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min