Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 camembert au lait cru, la croûte légèrement grattée et coupé en morceaux
- 60 g de fromage à tartiner nature
- 30 g d'amandes émondées
- 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 30 g de pignons de pin
- 30 g de cerneaux de noix
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 998 kJ / 238 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 6.1 g
- Fat
- 19.3 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche salée au saumon
3 Std.
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4h 45min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Tartinable aux radis et curry breton
20 Min
Bavarois d'asperge
15min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Ballotine comme un macaron
25min
Cheesecake aux radis
3 Std. 35 Min
Opéra de foie gras
24h
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5h 45min
Coulommiers comme un gâteau
12h