Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 325 g de vin blanc, type gewurztraminer d'Alsace
- 300 g de sucre à confiture
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux
- 40 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- 60 grains de raisin blanc, épépinés
- 40 grains de raisin noir, épépinés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2097 kJ / 498 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Carbohydrates
- 78.8 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Sucré salé de porc aux figues
13h
Gelée de pomme à la vanille
6 Std.
Breizh bowl
13h
Confiture fruits rouges-prosecco
35min
Liqueur de cassis
1440h
Compote de rhubarbe
1h 5min
"Tzatziki" sucré au melon
12u.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 Std.
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 Std.
Gelée de raisin
6 Std.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Tarte feuilletée pomme-raisin sans sucre ajouté
2 Std.