Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 325 g de vin blanc, type gewurztraminer d'Alsace
- 300 g de sucre à confiture
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux
- 40 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- 60 grains de raisin blanc, épépinés
- 40 grains de raisin noir, épépinés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2097 kJ / 498 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Carbohydrates
- 78.8 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4 Std. 40 Min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30 min
Ananas en papillote
1h
Chutney aux raisins
25 Min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Gelée de raisin
6 Std.
Tarte poires et agrumes à la crème frangipane
2 Std.
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6h 30 min
Gelée de sureau
50 min
Mousse de yaourt, amandes et poires à la vanille
4h 35min
Assiette de vanets
No ratings
Gelée de fruits rouges
2 godz. 45 min