Schweinefilet Vindaloo

Schweinefilet Vindaloo

4.2 52 ratings
Prep. 15 min
Total 2 h 30 min
6 Portionen

Ingredients

  • Schweinefleisch, ohne Knochen gewürfelt (3 cm)
    850 g
  • Kreuzkümmelsamen
    1 ½ TL
  • Garam Masala
    2 TL
  • Senfkörner
    2 TL
  • frischer Ingwer in dünnen Scheiben
    15 g
  • Knoblauchzehen
    3 - 4
  • frische Chilischoten in dünnen Ringen
    2 - 3
    ½ rote Paprika, in Streifen
  • Weinessig
    1 EL
  • Tamarindenmark
    1 EL
    2 EL Zitronensaft
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Butter
    2 EL
  • Zimt, gemahlen
    1 TL
  • Nelke
    1
  • Weizenmehl (ca. 20 g)
    1 geh. EL
  • Rinderfond
    500 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Vollrohrzucker
    25 g

Nutrition per 1 Portion

Calories 318 kcal / 1329 kJ
Protein 32 g
Fat 15 g
Carbohydrates 12 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...