Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di albumi
- 30 g di cipollotti a fettine sottili
- 50 g di zucchine a cubetti (0,5 cm)
- 50 g di pomodori a cubetti (0,5 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 50 g di bresaola a fette sottili
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 431 kJ / 103 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 Min
Hamburger di maiale con salsa ai peperoni
1 Std.
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 Min
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15 Min
Frittata di asparagi e frutta secca
1 Std.
Uova filanti
15 Min
Chips di quinoa e semi di chia
1 Std.
Girelle integrali al tonno e ceci
8 godz.
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40 Min
Frittata gusto pizza
50 Min
Frittata primavera al vapore
50 Min
Pancakes banana e cioccolato
35 Min