Finocchi ripieni
TM6 TM5 TM31

Finocchi ripieni

3.8 (63 ratings)

Ingredients

  • 500 g di acqua
  • 3 finocchi tagliati a metà
  • 100 g di prosciutto a pezzi
  • 100 g di mozzarella a pezzi
  • 200 g di latte
  • 20 g di burro
  • 20 g di farina
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Nutrition
per 6 porzioni
Calories
4075.2 kJ / 974 kcal
Protein
62.2 g
Carbohydrates
68.6 g
Fat
50.6 g
Saturated Fat
28.6 g
Fibre
19.1 g
Sodium
1307 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes