![Finocchi ripieni Finocchi ripieni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4248D7F2-06D7-4FFF-A65D-3ED5274558AD/Derivates/1164b670-4c90-4f43-bd4d-1ec48dc96232.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 3 finocchi tagliati a metà
- 100 g di prosciutto a pezzi
- 100 g di mozzarella a pezzi
- 200 g di latte
- 20 g di burro
- 20 g di farina
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 6 porzioni
- Calories
- 4075.2 kJ / 974 kcal
- Protein
- 62.2 g
- Carbohydrates
- 68.6 g
- Fat
- 50.6 g
- Saturated Fat
- 28.6 g
- Fibre
- 19.1 g
- Sodium
- 1307 mg
In Collections
Alternative recipes
Zucchine ripiene di uova
1 Std.
Asparagi alla parmigiana
50 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Peperoni alla piemontese
55 min
Indivia belga gratinata
1 godz. 20 min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Carote tiepide alla salvia
35 min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Sformato di finocchi
1 Std.
Finocchi alla valdostana
40 min