Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di acqua
- 80 g di cipolla in quarti
- 500 g di fagioli borlotti freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 spicchi di aglio a metà
- 5 filetti di acciuga sotto sale
- 100 g di aceto di vino rosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Carbohydrates
- 19.5 g
- Fat
- 9.5 g
- Fibre
- 5.3 g
In Collections
Alternative recipes
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1hod. 30min
Peperoni marinati
55 Min
Zuppa di verdure
30 min
Patate speziate
1h 15min
Zuppa di quinoa
35 min
Piselli al naturale
1h 40min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Zucchine alla menta
30 min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Piselli in umido
1 Std. 10 Min
Fagioli in umido
1hod. 30min
Melanzane trifolate
40 Min