![Fagioli alla veneta Fagioli alla veneta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e68408c3-ed51-4c44-b9b7-0c46aed4b8ca/Derivates/29083a08-4c78-4c32-a665-446a66e619f5.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di acqua
- 80 g di cipolla in quarti
- 500 g di fagioli borlotti freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 spicchi di aglio a metà
- 5 filetti di acciuga sotto sale
- 100 g di aceto di vino rosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Carbohydrates
- 19.5 g
- Fat
- 9.5 g
- Fibre
- 5.3 g
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