Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Petersilie, glatt, ohne Stiele
- 400 g Kohlrabi, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Butter
- 600 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
400
g Räucherforellenfilets, in Stücken
or 400 g Lachs, geräuchert (Stremellachs), in Stücken - 35 g Meerrettich aus dem Glas
- ¼ TL Muskat
- 100 g Sahne
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 godz. 20 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35min
Kohlrabi-Kräuter-Suppe mit Lachsforelle
40 Min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 Min
Krautsuppe mit Speck
40 Min
Paradeiser-Rotwein- Suppe mit Mozzarella
55min
Forellencremesuppe
40 Min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Meerrettichsuppe
45min
Lachscremesuppe
20 Min