Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Petersilie, glatt, ohne Stiele
- 400 g Kohlrabi, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Butter
- 600 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
400
g Räucherforellenfilets, in Stücken
or 400 g Lachs, geräuchert (Stremellachs), in Stücken - 35 g Meerrettich aus dem Glas
- ¼ TL Muskat
- 100 g Sahne
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Krautsuppe mit Speck
40p
Meerrettichsuppe
45p
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40p
Forellencremesuppe
40p
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50p
Erbsen-Krabben-Suppe
35p
Lachscremesuppe
20min
Forellenmousse
5p
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1óra
Mallorquinische Fischsuppe
35p
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15p