Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Butter, in Stücken
- 40 g Mehl
- 800 g Fischfond
- 200 g Sahne
- 60 g Weißwein
- 10 g Worcester-Sauce
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 250 g Räucherforellenfilet, in Stücken (ca. 3 cm)
- 5 - 10 g Zitronensaft, nach Geschmack
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, gehackt (optional)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1005 kJ / 240 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30min
Forellen-Erbsen-Terrine
7小时 45 分钟
Erbsencremesuppe
30min
Krebssuppe
45min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30min
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35 min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 min
Thunfischpâté
4h 20min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min
Lachscremesuppe
20min