Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 frische, rote Chilischote, entkernt
- 200 g Makrelen, geräuchert
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl
- 10 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Gesamtrezept
- Calories
- 4165 kJ / 995 kcal
- Protein
- 49 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 79 g
- Fibre
- 13.5 g
In Collections
Alternative recipes
Mu-Err-Butter mit Sesam und Szechuan-Pfeffer
3h 30min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min
Spanischer Bohnentopf
1 godz. 10 min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 min
Geflügellebercreme
5h 30min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Gorgonzola-Aufstrich
5min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Thunfisch-Tapenade
5min