Devices & Accessories
Makrelen-Kresse-Aufstrich
Prep. 10 min
Total 10 min
1 Gesamtrezept
Ingredients
-
Makrele, geräuchert ohne Haut und Gräten200 g
-
Kresse-Beete abgeschnitten2
-
Frischkäse170 g
-
Senfpulver1 TL
-
Muskat½ TL
-
Zitronensaft15 g
-
Salz1 Prise
Difficulty
easy
Nutrition per 1 Gesamtrezept
Protein
58 g
Calories
5267 kJ /
1260 kcal
Fat
112 g
Fibre
1.1 g
Carbohydrates
5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
English Tea Time!
13 Recipes
Germany
Germany
You might also like...
Forellenmousse
5 min
Spargel-Dill-Suppe
25 min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Forellencreme
15 min
Makrelen-Tapenade
10 min
Forellencreme
10 min
Melanzanicreme
1 godz. 20 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Matjes-Katersalat
55 min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min