Rotweinbrot mit Nüssen
TM6 TM5 TM31

Rotweinbrot mit Nüssen

4.7 (7 ratings)

Ingredients

Sauerteig

  • 75 g Vollkornmehl
  • 75 g Wasser
  • 15 g frische Hefe

Teig

  • 250 g Rotwein
  • 50 g Wasser
  • 150 g Vollkornmehl
  • 350 g Weissmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
  • 10 g frische Hefe
  • 150 g Baumnüsse, geschält
  • 1 TL Salz
  • Weissmehl für die Arbeitsfläche

Backvorgang

  • 200 g Wasser

Nutrition
per 1 Scheibe
Calories
602 kJ / 144 kcal
Protein
4.3 g
Carbohydrates
19.88 g
Fat
5.26 g
Fibre
2.15 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes