Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di latte
- 50 g di olio di semi di mais
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 6284 kJ / 1502 kcal
- Protein
- 57 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 137 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Pesto di pomodori secchi
10 min
Pesto rosso
15min
Pesto di rucola
10 min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 min
Pesto di nocciole
10 min
Pesto di mandorle
10 min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto di mandorle e menta
20min
Pesto alle erbe aromatiche
10 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min