Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di peperoni misti, gialli e rossi, puliti e a pezzi (5-6 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 30 g di zucchero
- 30 g di aceto di mele
- 150 g di Feta (formaggio greco) a cubetti
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1082.3 kJ / 258.5 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Carbohydrates
- 18.4 g
- Fat
- 18.5 g
- Saturated Fat
- 7.1 g
- Fibre
- 3.1 g
- Sodium
- 485.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Contorno di verza
35 min
Carciofi stufati
30 min
Carote al Marsala
25 min
Zucchine alla menta
30 min
Peperoni marinati
55 Min
Melanzane trifolate
40 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Peperoni ripieni alla feta
55 Min
Ciambotta
1h