Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 15 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 6 g di lievito di birra fresco
- 80 g di acqua
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 20 g di olio di semi di mais o di girasole
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo sbattuto
- 1 cucchiaino di semi di papavero o di sesamo
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 6242 kJ / 1492 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Carbohydrates
- 242.4 g
- Fat
- 43.7 g
- Fibre
- 8.2 g
In Collections
Alternative recipes
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Pane al latte
2h 20min
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2h
Pane australiano con burro dolce
45 Min
Pane naan
3 godz. 10 min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 godz. 30 min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane Naan con cipolla e cumino
2h 25 min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 Min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Pagnotte turche
2h 20min
Pai Bao (pane asiatico)
5 Std. 30 Min