Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 250 g di ciliegie, denocciolate (300 g circa peso lordo)
-
250
g di prugne, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo)
or 250 g di susine, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo) - 400 g di zucchero
- 100 g di vino rosso
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 259 kJ / 62 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Carbohydrates
- 16.4 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Confettura di fichi e mandorle
1 Std. 35 Min
Confettura estiva
55min
Confettura di more
45min
Confettura di fichi
1h
Composta di prugne e rosa canina (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20min
Confettura di pesche
1h 20min
Confettura di albicocche
1h 30min
Confettura di prugne
45min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1h 20min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10min
Confettura di mele cotogne
1h 10min
Confettura di albicocche alla cannella
45min