Confettura di frutta mista al vino rosso
TM5 TM6

Confettura di frutta mista al vino rosso

4.3 (7 ratings)

Ingredients

  • 250 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 250 g di ciliegie, denocciolate (300 g circa peso lordo)
  • 250 g di prugne, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo)
    or 250 g di susine, a metà e denocciolate (350 g circa peso lordo)
  • 400 g di zucchero
  • 100 g di vino rosso

Nutrition
per 1 porzione
Calories
259 kJ / 62 kcal
Protein
0.1 g
Carbohydrates
16.4 g
Fat
0 g
Fibre
0.4 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes