Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole spellate
- 75 g di cioccolato al latte a pezzi
- 35 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 50 g di zucchero a velo
Copertura
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta di mandorle
1h 30min
Mandorle al cioccolato
3h 35min
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50 min
Cioccolatini alle mandorle
2h 30min
Praline al cioccolato e wafer
30 min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Tartufi al cioccolato fondente
6 Std. 40 Min
Liquore al caffè
40 min
Ventaglietti ricoperti
2 Std. 40 Min
Cremino ai tre cioccolati
2sa 25 dk
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Ghiaccioli cremosi al caffè con gocce di cioccolato
8 Std. 20 Min