Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole spellate
- 75 g di cioccolato al latte a pezzi
- 35 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 50 g di zucchero a velo
Copertura
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Tartufi rum e cannella (TM5)
45 Min
Cioccolatini alla nocciola
2 Std. 20 Min
Cioccolatini ai wafer e nocciole (vegan)
55 min
Pasta Choux
2 godz.
Tartufi al cioccolato
2h 45min
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50min
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Dolcetti siciliani di mandorle
45 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55 min
Pasticciotti leccesi
1 godz. 15 min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min