Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole spellate
- 75 g di cioccolato al latte a pezzi
- 35 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 50 g di zucchero a velo
Copertura
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Mandorle al cioccolato
3 Std. 35 Min
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1 Std. 20 Min
Tartufi con cuore al cocco
6u. 50min
Bon bon con liquore all'arancia
2 Std. 20 Min
Tartufi rum e cannella
4h 30min
Tartufi al cioccolato bianco
50min
Cioccolatini alle mandorle
2 Std. 30 Min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8h 45min
Treccine alle nocciole
50min
Tartufi al cioccolato fondente
6h 40min
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50min