Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 120 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Crema
- 40 g di zucchero
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Nutrition
- per 12 pezzi
- Calories
- 11277 kJ / 2694 kcal
- Protein
- 76.7 g
- Carbohydrates
- 356.8 g
- Fat
- 106 g
- Saturated Fat
- 1057.9 g
- Fibre
- 2.9 g
Alternative recipes
Torta Nua
2h
Mini torte Paradiso
30 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 Std.
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1 Std. 20 Min
Amandovolo
1 Std. 15 Min
Torta marmorizzata
2h
Deliziosi al cioccolato
1 Std. 30 Min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h
Brioches
4 Std. 50 Min
Cheesecake alla ricotta
4 godz. 35 min
Muffin
35min
Panini al latte e cioccolato
3 Std.