Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 120 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Crema
- 40 g di zucchero
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Nutrition
- per 12 pezzi
- Calories
- 11277 kJ / 2694 kcal
- Protein
- 76.7 g
- Carbohydrates
- 356.8 g
- Fat
- 106 g
- Saturated Fat
- 1057.9 g
- Fibre
- 2.9 g
Alternative recipes
Biscotti di Basilea
1h 50 min
Gelato biscotti cookies e panna
3h
Tortini alle albicocche sciroppate
40min
Merendina alla crema gianduia
1h 30min
Gelato biscotto cioccostelle
3h
Mattonella al malto d'orzo
1h
Trancetti all'albicocca
1h 10min
Tiramisù alle fragole
3h 30min
Pasta gratinata
50min
Torta Bimby® al cioccolato e fragole
50min
Ciambelline alla ricotta
30min
Biscotti al cioccolato
25 min