Compatible versions
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 170 g di cioccolato fondente a pezzi
Croccante
- 120 g di zucchero
- 50 g di mandorle pelate
- 350 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 70 g di acqua
- 70 g di Rum
- 3 fogli di gelatina (6 g) ammollati in acqua fredda
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 2.8 g
- Fat
- 25.9 g
In Collections
Alternative recipes
Bon bon al cioccolato bianco
4h
Morettini
3 Std. 10 Min
Panna montata
10 min
Glassa di zucchero
10 min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Cremoso al caffè
5h 30min
Coppette di palloncini al cioccolato con crema di pistacchi (di Erica Liverani)
1 godz. 5 min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Cioccolatini ripieni al cocco
2h 30 min
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Tartufi al cioccolato
2 Std. 45 Min