Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di zucchero
- 120 g di spumante + q.b
- 3 tuorli
- 4 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di pandoro
- 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1203.8 kJ / 287.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 28.2 g
- Fat
- 16.9 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 75.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Torta multistrato al pan di zenzero
28 godz. 50 min
Crostatine al limoncello
2 godz. 35 min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 Std. 40 Min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1 Std.
Filtro d'amore
15min
Coppe di Garibaldi
1 Std. 5 Min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2 Std. 30 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
No ratings