Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 rametto di finocchietto selvatico
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 210 g di acqua
- 200 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 40 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Carbohydrates
- 59 g
- Fat
- 4.6 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pane alle banane, miele e mandorle
2 Std. 40 Min
Panini basilico e pomodori secchi
3h 15min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2 Std. 40 Min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4 godz. 30 min
Bannock
40 min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane al curry e paprika
4 Std. 50 Min
Patate dolci ripiene (vegan)
1 Std. 50 Min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min