![Torta langotta di Luca Montersino Torta langotta di Luca Montersino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6B6123E5-873E-49CD-8931-C53600B2F8AD/Derivates/3A7904FC-63F3-4D14-A7CC-2CFE9A50F45B.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di nocciole sgusciate
- 325 g di zucchero a velo
- 75 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di uova
- 100 g di burro fuso
-
zucchero a velo, a piacere
(optional)
or gelatina neutra, a piacere (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1364 kJ / 326 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Torta Susanna
2h 40min
Cheesecake marmorizzata
8 Std. 30 Min
Delizia al cioccolato
40min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6 Std. 25 Min
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4 Std.
Danubio dolce al cioccolato
6 Std.
Grissoni rustici saporiti
1h 40min
Treccine alle nocciole
50min
Fudge al cioccolato con pistacchi
2h 20min
Coppette di palloncini al cioccolato con crema di pistacchi (di Erica Liverani)
1h 5min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 Std. 30 Min
Soufflè ai due cioccolati
20min