Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lievitino
- 100 g di farina
- 50 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (maggiorana, basilico, timo, erba cipollina), le foglioline e gli aghi, lavati e asciugati
- 300 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di malto di orzo
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina tipo 0 + q,b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Spighette al kamut
3 Std. 55 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Pane pugliese
29h 20min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Pane multicereali
17h 30min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pagnotta al rosmarino
3h 30 min