Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
or 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
or 150 g di lievito madre -
450
g di farina tipo 1 + q.b.
or 450 g di farina tipo 0 + q.b. - 150 g di farina di mais tipo fioretto + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pane integrale in cassetta
4h
Spighette al kamut
3h 55min
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min
Pane di segale
3h 20min
Ciabattine veloci
3u. 10min
Treccia di grano duro alla salvia
5hod.
Filone di sola semola
2h 50min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Mantovanine
2h 45min
Il pane di Altamura
4h
Pagnotta al rosmarino
3h 30min