Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
or 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
or 150 g di lievito madre -
450
g di farina tipo 1 + q.b.
or 450 g di farina tipo 0 + q.b. - 150 g di farina di mais tipo fioretto + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pane rustico ai semi
1h 30min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Ciabattine veloci
3h 10 min.
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Corona bordolese
5h 20 min.
Panini integrali alle erbe
4u. 45min
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min.
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pagnotta casereccia
5h 10min