Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di acqua tiepida
- 50 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di soia
- 10 g di sale
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 10.1 g
- Fibre
- 6.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pane al rosmarino
10h 55min
Baguette tradizionale
15hod. 35min
Pane multicereali
17 godz. 30 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min
Pane integrale con muesli
4 Std.
Pane con farina di mais
5h 5 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3小时 40 分钟
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3hod. 10min
Pane di grano saraceno
2小时 35 分钟
Preimpasto per pane
24h 30min