Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di acqua tiepida
- 50 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di soia
- 10 g di sale
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 10.1 g
- Fibre
- 6.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane integrale con muesli
4h
Pane pugliese
29h 20min
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane barese
6h 15 min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane alla birra
4h 55min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Il pane di Altamura
4h
Pane di grano saraceno
2 godz. 35 min