Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g di mozzarella, sgocciolata e a pezzi
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 320 g di pasta tipo farfalle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Rigatoni affumicati
25 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 min
Pasta sfiziosa
30 min
Casarecce risottate al limone
30 min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min