Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g di mozzarella, sgocciolata e a pezzi
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 320 g di pasta tipo farfalle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min
Pasta tonno e olive
35min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Pasta sfiziosa
30min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Insalata di pasta al salmone e yogurt
30min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Casarecce risottate al limone
30min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min