Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipollotto in quarti
- 70 g di gambi di sedano a tocchetti (1 cm)
- 100 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 70 g di zucchine a rondelle (5 mm)
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pancetta di maiale a strisce (2 cm)
- 600 g di sovracosce di pollo senza pelle
- 60 g di vino bianco secco
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 olive denocciolate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1736 kJ / 415 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Carbohydrates
- 2.2 g
- Fat
- 29.1 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Stufato di pollo e basilico
35 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.