Tagliatelle mediterranee
TM31 TM5 TM6

Tagliatelle mediterranee

4.2 (10 ratings)

Ingredients

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino rosso
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 cucchiaino di sale
  • 300 g di ricotta, scolata dal siero
  • 1200 g di acqua
  • 250 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle
  • 1 cucchiaino di sale
  • 6 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate

Nutrition
per 1 porzione
Calories
1874.3 kJ / 448 kcal
Protein
17.6 g
Carbohydrates
53.1 g
Fat
18.3 g
Saturated Fat
7.6 g
Fibre
3.2 g
Sodium
702.3 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes