Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème d'amandes
- 50 g de beurre doux à température ambiante
- 50 g de sucre glace maison
- 50 g d'amandes en poudre
- ½ c. à café de fécule de maïs
- 1 œuf
- 1 goutte d'arôme d'amande amère
La pâte
- 1 pâte feuilletée maison
- farine, pour le plan de travail
- 4 poires, épluchées et coupées en deux
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1829 kJ / 437 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 33.6 g
- Fat
- 31.1 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Oeufs de pâques en chocolat
13 Std.
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Petits chocolats à la liqueur
3h 10min
Croissants façon pain au chocolat
3h 35min
Dessert meringué comme un mojito
9h
Petits pains suédois
16 Std.
Petits pains aux raisins
24h
Briochettes feuilletées
2h 45min
Macarons au café
24h
Croissant
16 Std.
Pâte feuilletée express
2 godz.
Brioche parisienne
24h