Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème d'amandes
- 50 g de beurre doux à température ambiante
- 50 g de sucre glace maison
- 50 g d'amandes en poudre
- ½ c. à café de fécule de maïs
- 1 œuf
- 1 goutte d'arôme d'amande amère
La pâte
- 1 pâte feuilletée maison
- farine, pour le plan de travail
- 4 poires, épluchées et coupées en deux
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1829 kJ / 437 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 33.6 g
- Fat
- 31.1 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Choux à la mousse de petits pois
4h
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Pâte feuilletée express
2h
Petits pots de crème au chocolat
40min
Petits chocolats à la liqueur
3 Std. 10 Min
Pâté périgourdin
48 Std.
Terrine de canard
24 Std.
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2h
Omelette norvégienne revisitée
5 godz.
Macarons au café
24 Std.
Gianduja choco-Passion
18h 20min
Allumettes croustillantes au chocolat
1h