Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème d'amandes
- 50 g de beurre doux à température ambiante
- 50 g de sucre glace maison
- 50 g d'amandes en poudre
- ½ c. à café de fécule de maïs
- 1 œuf
- 1 goutte d'arôme d'amande amère
La pâte
- 1 pâte feuilletée maison
- farine, pour le plan de travail
- 4 poires, épluchées et coupées en deux
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1829 kJ / 437 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 33.6 g
- Fat
- 31.1 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte à chou
2h
Pain au chocolat
24 Std.
Glace à la vanille
12 godz.
Pâte feuilletée express
2h
Bûche chocolat, orange et gingembre
13h 20min
Glace au chocolat
12 godz.
Petits chocolats à la liqueur
3 Std. 10 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Croissants façon pain au chocolat
3h 35 min
Coupelles de chocolat
2 godz. 45 min
Croissants aux pommes
16 Std. 40 Min
Petits pains au chocolat
13h