![Petits cakes aux fruits secs et citron Petits cakes aux fruits secs et citron](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E67951CC-AE04-445C-9286-DD7BD14BC868/Derivates/E28D1864-F7FF-4EF1-A045-41D2437D5E54.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g de beurre doux et mou, et un peu pour les moules
- 120 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- le zeste d'un citron jaune, non traité
- 100 g de fruits secs variés (par ex. ananas, papaye ...)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 683.1 kJ / 162.8 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 15.7 g
- Fat
- 10.4 g
In Collections
Alternative recipes
Cake à la noix de coco
55 min
Cake au citron vert
1 Std.
Gâteau tout citron
55 min
Cake mi-figue mi-raisin
55 min
Cake à la noix de coco
1 Std. 15 Min
Cake orange-pavot
1 Std. 15 Min
Cake weekend épicé à l'orange
55 min
Confiture de potiron à l'orange
6 godz. 45 min
Cake aux pépites de chocolat et aux abricots
1 godz. 10 min
Confiture courge-orange
6 Std.
Gâteau de semoule à l'orange
6 godz. 45 min
Madeleines à l'orange
1 Std.