Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Fischfond
- 100 g Wasser
- 300 g Steinbeißer, in Stücken (2 cm)
- 300 g frische Lachsfilets, in Stücken (2 cm)
-
200
g Krabben, geschält
or 200 g Shrimps, roh, geschält - 10 g Zitronensaft
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Speisestärke
-
50
g Noilly Prat
or 50 g Wermut - 100 g Sahne
- 3 Eigelb
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1634 kJ / 390 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Kreolischer Fisch
35min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40min
Zander mit Spinat
30 Min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1 Std. 10 Min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 Min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 Min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1u.
Kabeljau in Senfsauce
40min