Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 300 g Porree, 150 g in groben Stücken, 150 g in Ringen (5 mm)
- 50 g Butter
- 80 g Weißwein
- 800 g Fischfond
- ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Makrelen, geräuchert (Pfeffermakrelen)
- 200 g Sahne
- 3 TL körniger Senf
- 2 EL Dill, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2141 kJ / 510 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 41 g
In Collections
Alternative recipes
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 Min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 godz. 50 min
Nordische Minestrone
30 Min
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35 Min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 Min
Würzige Kürbissuppe
1 Std.
Forellencremesuppe
40 Min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 Min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 Min