Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de semoule de blé dur très fine
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- farine de blé, pour le plan de travail
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1098 kJ / 260 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Carbohydrates
- 35.5 g
- Fat
- 8.3 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Œuf et rognon, tourteau en rémoulade et œuf en vinaigrette
1h
Pâtes fraîches
1h
Œufs brouillés au pesto de menthe
25 min
Meringue italienne
30 min
Love burger
3sa 40 dk
Tarte soufflée au citron
3h 35min
Ravioles au poulet et au basilic
1h
Pizza roulée à la napolitaine
2sa 15 dk
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
No ratings
Pâtes fraîches à la fleur de courgette
1h 15min
Chutney à la cerise
50 dk
Pâtes fraîches vertes
1h